Lydia Sorokina

Toimitusjohtaja
YRITYS

LSS-palvelut Oy – Nopeaa ja Tehokasta Logistiikkaa ja Tullausapua

LSS-palvelut Oy, aputoiminimillään Store and Forward ja Huolintamestarit, on ollut toiminnassa vuodesta 2013 tarjoten monipuolisia logistiikka- ja tullauspalveluita. Yrityksemme sijaitsee Suomen Lappeenrannassa, ja toimialueemme kattaa EU-maat, Kiinan, Yhdysvallat ja Kanadan. Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan tavaroiden maahantuonnin, viennin tai kauttakuljetuksen sujuvasti järjestettyä, ja tarjoamme myös kattavia konsultointipalveluita logistiikan saralla.

Tullauspalvelut
Yksi keskeisistä palveluistamme on tullaus. Tullausasiakirjat ovat olennainen osa ulkomaankauppaa, ja niiden asianmukainen käsittely voi olla monimutkaista. Olemme erikoistuneet hoitamaan kaikki tarvittavat tulliasiakirjat puolestanne. Teemme tämän nopeasti ja tehokkaasti. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tullaukset hoidetaan ammattimaisesti ja tarkasti.

Tullausasiakirjat nopeasti
Tiedämme, että aika on usein ratkaiseva tekijä ulkomaankaupassa. Siksi tulliasiakirjojen käsittelyssä tehokkuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tulliasiakirjat laaditaan jopa 30 minuutissa, mikä sisältää asiakirjojen tarkastuksen, ilmoituksen lähettämisen tulliviranomaisille, luovutusilmoituksen vastaanoton ja asiakkaalle lähettämisen. Tämä nopea toiminta on mahdollista, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat kunnossa ja tulliviranomaisille ei synny lisäkysymyksiä.

Tulliasioissa tukena
Jos kysymyksiä tulee, tiimimme vastaa niihin välittömästi ja toimittaa tarvittavat selitykset tulliviranomaisille. Viranomaiset yleensä käsittelevät ilmoitukset saapumisjärjestyksessä, joten on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaat toimittavat meille tarvittavat selitykset nopeasti. Yhteistyö asiakkaan ja viranomaisten kanssa varmistaa sujuvan tullausprosessin.

Laaja palveluvalikoima
LSS-palvelut Oy ei rajoitu pelkästään yksinkertaisten tulli-ilmoitusten hoitoon. Olemme erikoistuneet myös vaativiin tulliasioihin, kuten väliaikaiseen tuontiin ja vientiin, ulkoiseen ja sisäiseen jalostukseen sekä muihin tullimenettelyihin. Asiakkaan valtakirjalla voimme myös oikaista tulli-ilmoituksia. On kuitenkin hyvä huomioida, että tullin oikaisuosastoilla voi olla jonotusta, ja esimerkiksi tuonti-ilmoitusten käsittely voi vaatia aikaa. Siksi valmiiksi suunniteltu ja tarkka tullausprosessi on äärimmäisen tärkeää liiketoiminnan sujuvuuden kannalta.

Maailmanlaajuiset Kuljetus- ja Logistiikkapalvelut

Tullauksen ja varastoinnin lisäksi erikoistumme globaaleihin kuljetuksiin Kiinasta, Yhdysvalloista ja Kanadasta. Riippumatta siitä, tarvitsetteko meri- vai ilmakuljetusta, huolehdimme tavaranne sujuvasta siirtämisestä. Tarjoamme myös kuljetuspalveluita ympäri Suomea, mukaan lukien kuljetuksen ovelle saakka. Toimimme sekä täysien kuormien (full load) että osakuormien (part load) parissa, mikä mahdollistaa erilaisten asiakastarpeiden tyydyttämisen.

Logistiikkakonsultointi

LSS-palvelut Oy:ssä emme ainoastaan tarjoa palveluita, jotka liittyvät tullaukseen ja kuljetukseen, vaan jaamme myös tietotaitoamme ja kokemustamme asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme logistiikkakonsultointipalveluita niin yrityksille, joilla on kokemusta kansainvälisestä logistiikasta, kuin myös niille, jotka vasta aloittavat matkansa tällä alalla. Autamme selvittämään monimutkaisia logistiikkaan ja tullaukseen liittyviä kysymyksiä, annamme neuvoja prosessien optimoinnissa ja autamme suunnittelemaan tehokkaita logistiikkastrategioita.

LSS-palvelut Oy:n tavoitteena on tehdä liiketoiminnastanne tehokkaampaa, auttaa säästämään aikaa ja resursseja sekä varmistaa tavaroidenne luotettava ja turvallinen kuljetus. Olipa tarpeen tullauspalveluja, kuljetuksia tai logistiikkaneuvontaa, seisomme onnistumisenne takana ja olemme valmiina auttamaan tavoitteidenne saavuttamisessa.

Ota yhteyttä meihin, ja anna meidän auttaa liiketoimintanne kasvussa ja menestyksessä.