TULLAUSPALVELUT

Tulliselvitys on tärkeä osa kansainvälistä kauppaa, joka varmistaa tavaroiden laillisen ja oikean siirtymisen rajojen yli. Se mahdollistaa hallituksille tavaravirtojen sääntelyn, turvallisuuden sekä verojen oikeellisuuden ja kauppasopimusten noudattamisen. Oikea-aikainen tulliselvitys ei ainoastaan auta välttämään lakirikkomuksia, vaan myös minimoi riskit ja varmistaa tavaroidesi sujuvan siirtymisen.

On tärkeää ymmärtää, että tulliselvityksessä on ilmoitettava oikeat ja olennaiset tiedot, jotka vaikuttavat tullimaksujen suuruuteen ja tullisääntöjen noudattamiseen. Tietojen väärin ilmoittaminen voi johtaa viivästyksiin, rangaistuksiin ja muihin ongelmiin.

On olemassa erilaisia tulliselvityksen muotoja, mukaan lukien tuonti- ja vientitullaukset, väliaikainen ja tullivarastointi, transitoliikenne ja muita. LSS-palvelut Oy tarjoaa ammattitaitoisia tulliselvityspalveluita auttaakseen sinua selviytymään tästä vaativasta tehtävästä. Asiantuntijamme hallitsevat jokaisen tulliselvityksen yksityiskohdat ja ovat valmiina tarjoamaan tukea tarpeidesi mukaisesti.

TUONTIILMOITUS – IM40

Tuontiselvityspalvelumme kattavat kaiken, kun kolmannen maan tuotteet saapuvat Suomeen. Tämä prosessi tarkoittaa, että tuotteet saavat yhteisötavaran oikeudet ja voivat liikkua vapaasti EU-alueella, mukaan lukien Suomessa. Yleensä tuonti tarkoittaa tuontitullien ja muiden mahdollisten tuontiverojen, kuten autoveron, valmisteveron ja jätemaksujen, maksamista tuotteiden haltijan toimesta. Jos tuotteet edellyttävät esimerkiksi kasvi- tai terveystodistusta, tulli voi veloittaa myös tarkastusmaksuja tuonnin yhteydessä. LSS-palvelut Oy huolehtii yleensä kaikkien verojen maksamisesta tullille asiakkaan puolesta ja laskuttaa asiakasta näistä kuluista. Verotoimistolle asiakas tekee tarvittavat ilmoitukset itse ja samalla maksaa laskut.

VIENTIILMOITUS – EX1

Tavaroiden viennin ja arvonlisäverottoman myynnin vahvistamiseksi EU:ssa on välttämätöntä esittää vientiilmoitus. Kun tavara poistuu EU:sta, tulli vahvistaa sen luomalla poistumisvahvistetun luovutuspäätöksen nimellä kulkevan asiakirjan, jonka tulee olla saatavilla huolitsijalta. Tämä asiakirja tulee myös liittää laskuun, jotta verotus sujuu moitteettomasti. Tärkeä huomio on, että tulli ei enää leimaa vientiasiakirjoja perinteisellä tavalla; kaikki tämä tapahtuu nykyaikaisesti sähköisesti.
LSS-palvelut Oy on erikoistunut vientitullauksiin, oli kyseessä sitten yksi ainoa rivi tai jopa 999 riviä. Voitte luottaa yritykseemme varmistaaksemme, että vienninne sujuu ammattitaidolla ja luotettavasti. Olemme täällä varmistaaksemme, että kaikki sujuu ongelmitta ja voitte keskittyä liiketoimintaanne.

PASSITUSILMOITUS – Т1

Passituksen tarve syntyy, kun halutaan siirtää tullaamattomia tavaroita paikasta toiseen. Tämän vaatii kuitenkin tullin myöntämä lupa, joka voi olla esimerkiksi huolitsijalla kuten LSS-palvelut Oy:llä. Passitus avaa oven tullivalvonnassa suoritettaviin tavarankuljetuksiin ilman verojen ja maksujen välitöntä suorittamista, vaikkakin siihen liittyy tullin edellyttämä vakuus. LSS-palvelut Oy:llä on tämä vakuus tullille jo maksettu ja meillä on lupa tehdä passituksia. Passitus tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää tavarat väliaikaiseen tai tullivarastoon ilman välitöntä tullausta, antaen mahdollisuuden myöhempään tullaukseen. Lisäksi sitä voidaan hyödyntää, kun tavarat halutaan kuljettaa EU:n ulkopuolelle tai toisiin passitusmaihin.

VÄLIAIKAINEN TUONTI/ VIENTI

Tavaroiden väliaikainen tuonti ja vienti ovat tullimenettelyjä, joissa tavarat tuodaan tai viedään maahan tilapäisesti ilman pysyvää tuonti- tai vientitarkoitusta. Tällaisissa tapauksissa tulli-ilmoitukset ovat välttämättömiä, ja ne on tehtävä, jotta viranomaiset voivat valvoa ja varmistaa tullisääntöjen ja -määräysten noudattamisen.

LSS-palvelut Oy on erikoistunut kaikkiin tarvittaviin tulliselvityksiin, mukaan lukien ulkoinen ja sisäinen jalostus sekä tavaroiden tavallinen väliaikainen tuonti ja vienti. Asiakkaat voivat luottaa asiantuntemukseemme ja luotettavuuteemme, sillä tarjoamme kattavan palvelun varmistaaksemme, että heidän tullimuodollisuutensa hoidetaan moitteettomasti.

Meidän tulliselvityspalvelumme prosessi on mahdollisimman yksinkertainen ja tehokas.

  • Lähetät meille tulliselvityspyyntösi, liittämällä tarvittavat kaupalliset ja kuljetusasiakirjat sekä luvat ja todistukset.
  • Asiantuntijamme tarkastavat kaiken tiedon, mukaan lukien TARIC-koodit ja tavaroiden kuvauksen. Jos tarvitaan lisädokumentaatiota, kerromme siitä ja tarvittaessa autamme sen valmistelussa.
  • Saat meiltä palvelulasku, jonka tulee maksaa heti.
  • Laskun maksua vastaan laaditaan tulliilmoitus ja lähetetään se tullille sanomapohjaisesti.
  • Tulli vastaa siihen joko luovuttamalla ilmoitus menettelyyn tai kysymyllä lisääselvitystä.
  • Luvoutettu menettelyyn ilmoitus lähetetään asiakkaalle.
  • Jos tulliselvityksen teko viivästyy lisäselvitysten vuoksi sitten käytetystä lisäasjasta tulee lisääveloitus asiakkaalle. Asiantuntijat aina vetäävät ilmoituksen teko loppuun saakka.

Olipa tulliselvityksesi monimutkainen ja pitkä tai yksinkertainen ja lyhyt, LSS-palvelut Oy:lle teidän tarpeenne ovat aina ensisijaisia. Takaamme laadun ja tullikoodiston vaatimusten täyttämisen.

Älkää jättäkö tulliselvitystä sattuman varaan – luottakaa ammattilaisiin ja varmistakaa, että tavaranne liikkuvat rajojen yli helposti ja turvallisesti. LSS-palvelut Oy:llä on kaikki tarvittavat luvat ja kokemus varmistaakseen luotettavaa ja tehokasta tulliselvitystä. Ottakaa yhteyttä meihin jo tänään ja luottakaa meille varmistaaksenne yrityksenne menestyksen.